• Gruffalo

Bok kofferter og lek med konkreter er en viktig del av hverdagen i barnehagen. Her er det mye læring, undring, danning og ikke minst språklig utvikling. Spenningen er til å ta å føle på hos de minste. Blir musa tatt av Gruffalo denne gangen.

• Ørret og grønnsaker til lunch idag

Vi har varmmat hver tirsdag og fredag i barnehagen. Vi spiser fisk annen hver fredag og idag har barna kost seg med ørret.

• Grønnsaker fra egen hage smaker ekstra godt

• Kidplan ny app for dere foreldre

Nå kan dere foreldre laste ned appen kidplan. Der finner dere alt dere trenger for å følge med i barnehagehverdagen vår.

• Vi kutter i bruk av plast

Alle barna i Vangli får nå to miljøvennlige nett til å skittentøy og bløte klær i.
    Vi prøver å kutte ned på bruken av plast på denne måten.

• Sommer

Her er et herlig bilde av noen barn på tur. Traktor og mye å undre seg over på trestammen.

• Endelig vår

Da har våren kommet og vi kan gå i skogen å utforske naturen. Spennende med spor og sportegn, lyder og hva er det som lever under steinene der.
    En herlig tid!

• OL i Vangli

I dag har vi tent ilden og vinteraktivitetsuka i Vangli er igang.

• NM på ski

Viktig å støtte opp om lokale begivenheter og vi er så klart publikum på NM på ski på Gåsbu. Det er de eldste i barnehagen som har vært der.

• Årets julegave til foreldrene

Barna har holdt på hele høsten med å forberede årets julegave til foreldrene. Mange hjemmelagde produkter som de selv har produsert gjennom høsten. Oppskriftshefte følger med.

• Meny vår 2018

Vi serverer varmmat to dager i uka og er opptatt av å servere sunn mat laget fra bunnen av. Nå er menyen for våren 2018 klar og ligger vedlagt som en link her:

• Juletradisjoner

Vi jobber med team jord til bord dette året og idag har vi brygget øl. Det blir også stapping av pølse, og hjemmelaget sylte til jul.

• Ledig vikariat som pedagogisk leder 100% stilling

Vi søker etter en dyktig pedagogisk leder til vår storbarnsavdeling. Vi søker etter en pedagog med erfaring og positiv innstilling. Vi er mye ute så du må like det å være en ryddig og strukturert person.
    Vikariat fra 30 januar 2018.

Send oss en søknad på post@vanglibarnehage.no innen 24.11.17

• Jungel/Dinosaurus krok!

Vi er opptatt av å skape gode leke arenaer for barna, og har derfor laget en krok inne nå som byr på inspirasjon til god lek.

• Nytt barnehageår og nye muligheter

Tema for året er fra jord til bord og friluftsliv!
    Vi er klare og gleder oss masse til å sette igang.
    Barna har plukket blåbær, rips og epler så nå skal vi igang med safting og sylting.

• Planleggingsdager barnehageåret 2017/18

Vi er akkurat ferdig med planleggingsdager i august, og her er oversikten over resten av barnehageåret.
    24 november 2017
    26 januar 2018
    11mai 2018

• Vår og mye spennende å oppdage ute

• Planleggingsdag 2.januar

Vi minner om at det er planleggingsdag 2.januar 2015. Da holder barnehagen stengt.

• Søknad om barnehageplass

Søknad om barnehageplass for barnehageåret 2014-2015 har søknadsfrist 01.03.14.

• Søknad om barnehageplass

Skal du søke barnehageplass fra høsten 2013, så må du gjøre det innen 1.mars.

• Nissefest 18.12.12

Nissefesten ble avviklet med stor suksess, tirsdag 18.desember.

• Britisk dag 14.12.12

I dag har vi vært en liten svipptur innom Storbritannia og England i travle førjulstider.

• Lucia 13.desember

En vellykket luciafeiring i tidlige morgentimer.

• Hjemmelaget sylte

Føskoleklubben har stått for årets hjemmelagde sylte i Vangli.

• Ole Brumm-fest

Marihøna avsluttet høstens jobbing med bursdagsfest for Ole Brumm.

• Indianerfest

Humla avsluttet Ville Vesten-høsten med en indianerfest.

• Italiensk dag

Fredag 26.10.12 hadde vi itaiensk dag i barnehagen. Her får dere et lite innblikk i den dagen.

• Dagens meny 09.11.12

Kjøttpudding med poteter og grønnsaker.

• Dagens meny 26.10.12

Pasta Bolognese med salat og focaccia.

• Dagens meny 19.10.12

Fajitas med kylling.

• Dagens meny 12.10.12

Fiskepinner med potetmos og grønnsaker.

• Dagens meny 05.10.12

Lapskaus med kjøttdeig og smoothie til dessert.

• Foreldremøte 12.09.12

Kjetil Holen holdt fiskesprellkurs for foreldre og ansatte i barnehagen. Og han lagde mye god mat på kort tid!

• Dagens meny - fredag 21.09.12

Hjemmelaget blomkålsuppe

• Dagens meny - fredag 14.09.12

Ovnstekt laks, servert med poteter, agurksalat, kokte grønnsaker og rømme eller hollandaisesaus.

• Dagen meny - fredag 31.08.12

Fiskeboller i hvit saus, servert med poteter, grønnsaker og bacon.