• Jul i Vangli

Stapping av pølser er en fin tradisjon i Vangli, da er barna med å sveiver kverna og lager sine egne pølser som de får med hjem til middag. Mye læring og mestring i å lage sine egne pølser.

• Ut på tur

Småbarnsavdelingen på tur til Trollskogen.

• Aktiv dag for førskoleklubben

Her er førskoleklubben i full fart oppover klatreveggen på Espern.

• Gruffalo

Bok kofferter og lek med konkreter er en viktig del av hverdagen i barnehagen. Her er det mye læring, undring, danning og ikke minst språklig utvikling. Spenningen er til å ta å føle på hos de minste. Blir musa tatt av Gruffalo denne gangen.

• Ørret og grønnsaker til lunch idag

Vi har varmmat hver tirsdag og fredag i barnehagen. Vi spiser fisk annen hver fredag og idag har barna kost seg med ørret.

• Grønnsaker fra egen hage smaker ekstra godt

• Kidplan ny app for dere foreldre

Nå kan dere foreldre laste ned appen kidplan. Der finner dere alt dere trenger for å følge med i barnehagehverdagen vår.

• Vi kutter i bruk av plast

Alle barna i Vangli får nå to miljøvennlige nett til å skittentøy og bløte klær i.
    Vi prøver å kutte ned på bruken av plast på denne måten.

• Sommer

Her er et herlig bilde av noen barn på tur. Traktor og mye å undre seg over på trestammen.

• Endelig vår

Da har våren kommet og vi kan gå i skogen å utforske naturen. Spennende med spor og sportegn, lyder og hva er det som lever under steinene der.
    En herlig tid!

• OL i Vangli

I dag har vi tent ilden og vinteraktivitetsuka i Vangli er igang.

• NM på ski

Viktig å støtte opp om lokale begivenheter og vi er så klart publikum på NM på ski på Gåsbu. Det er de eldste i barnehagen som har vært der.

• Årets julegave til foreldrene

Barna har holdt på hele høsten med å forberede årets julegave til foreldrene. Mange hjemmelagde produkter som de selv har produsert gjennom høsten. Oppskriftshefte følger med.

• Meny vår 2018

Vi serverer varmmat to dager i uka og er opptatt av å servere sunn mat laget fra bunnen av. Nå er menyen for våren 2018 klar og ligger vedlagt som en link her:

• Juletradisjoner

Vi jobber med team jord til bord dette året og idag har vi brygget øl. Det blir også stapping av pølse, og hjemmelaget sylte til jul.

• Ledig vikariat som pedagogisk leder 100% stilling

Vi søker etter en dyktig pedagogisk leder til vår storbarnsavdeling. Vi søker etter en pedagog med erfaring og positiv innstilling. Vi er mye ute så du må like det å være en ryddig og strukturert person.
    Vikariat fra 30 januar 2018.

Send oss en søknad på post@vanglibarnehage.no innen 24.11.17

• Jungel/Dinosaurus krok!

Vi er opptatt av å skape gode leke arenaer for barna, og har derfor laget en krok inne nå som byr på inspirasjon til god lek.

• Nytt barnehageår og nye muligheter

Tema for året er fra jord til bord og friluftsliv!
    Vi er klare og gleder oss masse til å sette igang.
    Barna har plukket blåbær, rips og epler så nå skal vi igang med safting og sylting.

• Planleggingsdager barnehageåret 2017/18

Vi er akkurat ferdig med planleggingsdager i august, og her er oversikten over resten av barnehageåret.
    24 november 2017
    26 januar 2018
    11mai 2018

• Vår og mye spennende å oppdage ute